Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Kategorier
Limoncello di Sicilia. Russo Siciliano Se i fuld størrelse

Limoncello di Sicilia. Russo Siciliano

Frisk og lækker Limoncello fra Russo Siciliano. 70 cl. Dejlig alene men også super sammen med vores spumante blanc de blanc eller prosecco. Nydes rent stærkt afkølet i små shots og i drinks med masser af is.

Flere detaljer

prisliste nr. 1-5-3-1-6

Advarsel: Få varer på lager!

215,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
Limoncello di Sicilia. Russo Siciliano 6 -43,00 kr

Den mest udbredte likør fra det smukke Sicilien er helt sikkert Limoncello. Her produceret af Destilleria F.lli Russo fra Santa Venerina i provinsen Catania. Jorden er frugtbar og tilbyder modne og friske citroner året rundt. Faktisk er der fire produktioner af forskellige sorter af citroner der modnes og afløser hinanden i løbet af året.

Alle citronerne er dyrket økologisk på marker omkring Etna. Citronerne skrælles i hånden straks efter høsten for at opnå så tynd en skræl at bitterheden fastholdes. Straks efter blandes skrællerne med alkohol i nogle dage. Derefter tilsættes en blanding af vand og sukker. Den færdige likør har en citronsmag der er tæt og med en behagelig sødme. Nydes stærkt afkølet i små  glas som også er stærkt afkølede under eller efter middagen. Kan også blandes med prosecco eller spumante og masser af is til en dejlig sommerdrik.