Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Kategorier
Roero Arneis. DOCG. Antica Cascina dei Conti di Roero. Se i fuld størrelse

Roero Arneis. DOCG. Antica Cascina dei Conti di Roero.

En virkelig klassiker der er god både på terrassen og til mad, både fiskeretter og pasta, risotto og blandet frugtsalat. Prøv den f. eks. sammen med røget ørred. Roero Arneïs DOCG. 2018. Hvid. Tør med behagelig syre. Druesort 100 % Arneis. Modning 6 mdr. i ståltanke. Frigives til salg 16 mdr. efter høsten. Alkoholstyrke 13 %.

Flere detaljer

prisliste nr. 1-3-1-2-2

Advarsel: Få varer på lager!

132,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
Roero Arneis. DOCG. Antica Cascina dei Conti di Roero. 6 -20,00 kr

Roero Arneïs DOCG 2018 produceret af Antica Cascina dei Conti di Roero dyrkes på marker i kommunerne Vezza d'Alba, Canale d'Alba og Monteu Roero. Jorden er sandet beliggende 250 m over havet. Vinstokkene er 20 år gamle og håndhøstes  i midten af september. Druerne presses blødt og der gennemføres en langsom gæring ved 16-17 C for at garantere størst mulig bevarelse af aromaer. 

Forslag til servering: Aperitifs, forretter, grillede eller ovnstegte fiskeretter. Røget ørred eller laks, men også blæksprutter, rejer risotto.

Vinen synes strågul med grønne strejf. Aromaen er delikat med mindelser af blomster blandet med overtoner af frisk frugt , honning og kamille. Smagen er sprød, balanceret syre og meget behagelig med præg af blomster, æbler og annanas i eftersmagen. Gode anmeldelser af vinguider.

Download teknisk skema,