Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Pinot Grigio DOC Se i fuld størrelse

Pinot Grigio DOC

Årgang 2017 er en dejlig, frisk og behagelig hvidvin. Elegant med blomsteraroma og typiske toner af modne frugter (pære og melon) samt krydderier. Smagen er også frugtig med mineralske noter. Fyldig med en frisk syre.

Passer godt sammen med mange forskellige forretter, fisk, skaldyr, hvidt kød og fjerkræ.

Flere detaljer

prisliste nr. 1

Advarsel: Få varer på lager!

128,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
Pinot Grigio DOC 6 -29,00 kr

Pinot Grigio fra Peter Zemmer er dyrket på de bedste vinmarker i dalen og på de stejle skråninger hvor den trives i en stenet, sandet og ekstrem kalkrig jordbund. Det magre udbytte pr. ha. og det særlige terræn er ansvarlige  for den enestående kvalitet.

Årgang 2017 er passet og plejet efter traditionen og med brug af moderne teknik og med den passion Peter Zemmer lægger al sit virke. Druerne er forsigtigt pressede og klaret gennem en naturlig aflejring af sedimenter. Den alkoholiske gæring foregår med rene gærceller ved en fast temperatur på 18 gr. C i rustfri ståltanke. Efter adskillige måneders modning på gæret når denne elegante vin sin perfektion.

Den rige aroma såvel som den udmærkede syre gør denne vin rig og kraftig. I duften mærkes blomster med typiske noter af modne frugter og krydderier. Kan gemmes i flere år.

Download teknisk skema.