Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Cedovim White Port 20 år Se i fuld størrelse

Cedovim White Port 20 år

Cedovim 20 år gammel hvid portvin har en bemærkelsesværdig kompleksitet, der bevidner den lange modning i træfade. En skøn duft med nuancer af rosiner, tørrede frugter, vanilje, kokus, kanel, krydderier og teblade. Frisk og elegant med en lang eftersmag. God som aperitif, til desserter og ost.  

Flere detaljer

prisliste nr. 115

Advarsel: Få varer på lager!

270,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
Cedovim White Port 20 år 6 -54,00 kr

Cedovim 20 år gammel hvid portvin er som de øvrige Amavel Costa produkter fra den øvre Douro flod og her fra de sammen marker i Cedovim som de øvrige vine vi forhandler. Druerne er Viosinho, Malvasia Fina, Malvasia Rei, Verdelho, Códega og Rabo de Ovelha. Alkohol procenten er 19,8.

Vinificeringen foregår i algeriske amforaer, og derefter hviler vinen i træfade af forskellig størrelse, hvorefter de enkelte druers vine blandes efter nøje udvælgelse, så vinen har en gennemsnitsalder på min. 20 år.

Duft, smag og eftersmag giver et samlet billede af en bemærkelsesværdig vin der med stor kompleksitet giver en konstant nydelse. Man finder noter af rosiner, tørrede frugter, vanilje, kanel, kokus, teblade, krydderier samlet i en frisk og elegant vin med lang vedvarende eftersmag.

Kan drikkes alene som aperitif eller sammen med en lang række desserter, ostebord, nøddemix tærter og tropiske frugter. 

Download teknisk skema.