Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Kategorier
IGT Toscana Rosso Donna Enrica Se i fuld størrelse

IGT Toscana Rosso Donna Enrica

Cavalierino Donna Enrica er et særdeles godt glas vin, der tilfredsstiller langt de fleste. Druerne er internationale: Sangiovese, Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz i et blandingsforhold der angiver en Super Toskaner! Passer til næsten al mad med sin intense duft og modne og fyldige smag.

Flere detaljer

prisliste nr. 1-6-3-1-1

Advarsel: Få varer på lager!

130,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
IGT Toscana Rosso Donna Enrica 6 -19,00 kr

Cavalierino Donna Enrica, Rosso di Toscana IGT. IGT betyder at den er typisk for det geografiske område, men ikke DOC eller DOCG fordi der er brugt mere af andre druesorter end tilladt i Chiantiområdet, hvor det er Sangiovesedruen der kendetegner Chinati DOC og DOCG. Med andre ord der er tale om en såkaldt "super toskaner" hvor der større mængder af de typisk franske druer Cabernet Sauvignon, Merlot og Shiraz.  Alle druesorterne er dyrket biologisk hos Cavalierino i Montepulciano, hvor også den berømte Vino Nobile di Montepulciano frembringes. 

Årgangen er 2015/2016 der indeholder ca. 13,5 % alkohol. Gæringen og den senere lagring forgår alene i ståltanke i minimum 6 mdr. Det er med til at give vinen den friske og behagelige frugtige aroma og smag. En vin som stort set alle vil være begejstrede for.

Download teknisk skema.