Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Kategorier
Cascina Garitina Garitta DOCG. Se i fuld størrelse

Cascina Garitina Garitta DOCG.

Barbera d’Asti Bricco Garitta DOCG. 2015. 100 % Barbera d’Asti. Flaskelagring min. 3 mdr. 14 %. Mørk i glasset, intens duft. Tør, fyldig og kraftig med stor og lang smag. Kan gemmes i mange år, men smager fortræffeligt allerede nu.

Flere detaljer

prisliste nr. 1-3-2-2-1

Advarsel: Få varer på lager!

106,00 kr

106,00 kr pr. flaske

vare fra (antal) rabat per flaske
Cascina Garitina Garitta DOCG. 6 -16,00 kr

Bricco Garitta er en lækker vin til en meget fornuftig pris, der med fylde og smag har været en af vores største salgssucceser. Druerne er 100 % Barbera d’Asti produceret af Cascina Garitina i Piemonte, flaskelagret i 3 mdr. og med en alkoholstyrke på 14,5 %. Fyldig, tør, behagelig syre med god balance. God duft af frugt og bær og en lang eftersmag.

Forslag til servering: Producenten anbefaler vinen til hovedretter, pølser og til lagrede oste. Vi mener vinen kan drikkes til stort set al mad også stegt, barbecue, kogt og stuvet, eller også nydes alene. Holdbarhed: 8 - 10 år.

Bedømmelse af vinen: I følge DiWineTaste, december 2012 tildelt 3 diamanter (god) + 1 stjerne for at være særlig god i sin klasse. Gambero Rosso giver 2 glas og en stjerne for god til prisen.