Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Kategorier
Collina La Mora. DOCG. 2016. Rød. Yderst velsmagende med raffinerede aromaer. Se i fuld størrelse

Collina La Mora. DOCG. 2016. Rød. Yderst velsmagende med raffinerede aromaer.

Collina La Mora. DOCG. 2016. Azienda Agricola Crivelli. 100 % Barbera d’Asti. Fadlagring ca. 3/4 år. 14 %. Tør, fyldig og med raffinerede aromaer af røde bær, vanilje og lakrids som mærkes både i duft og smag. Igen en Barbera der kan det hele. Behagelig og let at drikke, men med masser af smag.

Flere detaljer

prisliste nr. 1-3-3-1-1

Advarsel: Få varer på lager!

150,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
Collina La Mora. DOCG. 2016. Rød. Yderst velsmagende med raffinerede aromaer. 6 -22,00 kr

Collina La Mora fra Azienda Agricola Crivelli er en yderst velsmagende vin lavet på druesorten Barbera d'Asti. Den har lagret på store træfade, der medvirker positivt til det færdige resultat: Intense, rene og behagelige raffinerede aromaer med noter af røde bær, vanilje og lakrids som mærkes både i duft og smag. Prisen er absolut overkommelig i forhold til den gode kvalitet. Druerne er 100 % Barbera d'Asti. Alkoholstyrken 14 %.

Forslag til servering: Producenten anbefaler vinen til pastaretter, vildt og andre kødretter og til oste. Vinen giver en fuldgod oplevelse nu, men kan gemmes i yderligere 10 år.

Bedømmelse af vinen: DOCG Barbera med alle de gode egenskaber som den kalkholdige lerjord og den moderate fadlagring kan tilføje druerne fra den prisbelønnede Azienda Agricola Crivelli. Strærkt anbefalet af Svenska Vinbolaget.