Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

HPM Crianza Rioja DOC Se i fuld størrelse

HPM Crianza Rioja DOC

HPM Crianza 2014 er en velafbalanceret vin af høj kvalitet. 100% Tempranillo. Fadlageret i 12 måneder og derefter 4 mdr. på flaske. passer godt sammen med rødt kød, grillet lam, krydret mad og oste. Serveringstemperatur 18 - 20 grader. 

Flere detaljer

prisliste nr. 129

Advarsel: Få varer på lager!

112,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
HPM Crianza Rioja DOC 6 -22,00 kr

HPM Crianza 2014 er resultatet af en nøje udvælgelse af druerne under høsten. Druerne analyseres og kun de med den højeste kvalitet indgår i produktionen af denne vin. Efter gæringen opbevares vinen for denne årgang udelukkende i russiske egefade et år og derefter på flaske i yderligere 4 måneder.

Druerne er håndplukkede. Alkoholindholdet er 14 %. Der er benyttet 100% Tempranillo. God sammen med rødt kød, grillet lam, krydret mad og oste. Serveringstemperatur 18 - 20 grader.

I glasset Intens rubinrød, ren med strålende nuancer. Duften er moden frugtagtig, elegant og kompleks sammen med eg og vanilje. Smagen er interessant, langvarig og kompleks hvor frugtsmagen, den særlige sødme og det krydrede præg skyldes lagringen i udelukkende russiske egefade. Generelt velafbalanceret og af høj kvalitet.