Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

HPM Amicis Rioja DOC Se i fuld størrelse

HPM Amicis Rioja DOC

Amicis er HPM's signaturvin. Den er lavet af druer fra deres ældste vinmarker og under streng kvalitetskontrol. Lagret i ekstra fine franske egefade. Årgang 2012 har ligget 15 mdr. på fad, 6 mdr. på flaske. Alkohol 15%. 100 % Tempranillo. God sammen med rødt kød, grillet fisk og kød, men også god til desserter. Serveringstemperatur mellem 18 og 20 grader.

Flere detaljer

prisliste nr. 130

Advarsel: Få varer på lager!

225,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
HPM Amicis Rioja DOC 6 -45,00 kr

Amicis er HPM's signaturvin.. Den er lavet af druer fra deres ældste vinmarker og under streng kvalitetskontrol. Lagret i ekstra fine franske egefade. Det betyder at vinen kan opnå en kompleks elegance. Amicis fremstilles kun i en speciel begrænset mængde.

Årgang 2012 har lagret 15 måneder på franske egefade og 6 mdr. på flaske. Alkohol 15 %. Tempranillo 100%. God sammen med rødt kød, grillet fisk og kød, men også god til desserter. Serveringstemperatur mellem 18 og 20 grader.

I glasset kirsebærfarvet og meget strålende. Duften er intens med god balance mellem fadlagringens tanniner og frugten fra vinen, Mindelser af røde frugter. Smagen er varm og elegant, med en masse behagelige oplevelser. Dens struktur og krop er overvældende og den frugtige smag kommer behageligt til sin ret.