Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Kategorier
8 Cæcus Rioja DOC Se i fuld størrelse

8 Cæcus Rioja DOC

8 de Cæcus er den seneste frembringelse fra Pago de Larrea. Den genspejler den personlighed  og kompleksitet og forskellige smagsnuancer som kan opnås af druer af bedste kvalitet.

Alkoholprocenten i årgang 2015 er 14,5%. 100% Tempranillo. 18 måneders fadlagring. Serveringstemperatur 17-20 grader. God sammen med spansk skinke, foie gras, oste, olierede fisk og alle slags rødt og grillet kød. 

Flere detaljer

prisliste nr. 3-2-4-3-1

Advarsel: Få varer på lager!

176,00 kr

vare fra (antal) rabat per flaske
8 Cæcus Rioja DOC 6 -26,00 kr

8 de Cæcus er den seneste frembringelse fra Pago de Larrea. Den genspejler den personlighed og kompleksitet og forskellige smagsnuancer som kan opnås af druer af bedste kvalitet.

Alkoholprocenten i årgang 2015 er 14,5%. Druesorten er 100% Tempranillo. Det er en Crianza med 18 måneders fadlagring med efterfølgende lagring på flaske. Serveringstemperaturen anbefales til mellem 17 og 20 grader. God sammen med spansk skinke, foie gras, oste, olierede fisk og alle slags rødt og grillet kød.

Kirsebærfarvet med intens dybde. Duften er lang aromatisk med hentydninger til sorte frugter og krydderier. Smagen er balanceret frugtagtig med Tempranillos typiske sødme. Fadlagringen giver egetræet mulighed for at tilføje en let ristet smag der gør den kompleks og elegant uden for mange tanniner, således at man ønsker at fortsætte smagningen. 

Download teknisk skema.