Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Samlet

Kurv til kassen

Bardolino Chiaretto, Valetti Se i fuld størrelse

Bardolino Chiaretto, Valetti

Bardolino Chiaretto Classico. DOC. 2013. Rosé, Valetti. Ved Gardasøen finder man Italiens bedste rosévine. Denne er tør, frisk og lækker. Druesorter: Corvina, Rondinella, Molinare, Sangiovese. Alkoholstyrke 12,5 %. Lige til terrassen og sommerens måltider. Der god smag for pengene.

Flere detaljer

prisliste nr. 107

Advarsel: Få varer på lager!

98,00 kr

Tilbud Tilbud!

vare fra (antal) rabat per flaske
Bardolino Chiaretto, Valetti 6 -20,00 kr

Bardolino Chiaretto Classico fra Azienda vinicola Valetti er en tør lækker og frisk rosé parat til at blive nydt afkølet på terrassen. Vinen er dyrket ved Gardasøens sydøstlige bredder. Efter blød presning og afstilkning, renses mosten efter 12 til 36 timer. Gæringen pågår ved 15 - 18 gr. C. Afslutning med aflejring af det ædle bundfald i 2 måneder. Derefter opbevaring på ståltanke indtil aftapning.

Forslag til servering: Livlig og elegant, ypperlig om sommeren. Ideel som aperitif på terrassen, som velkomstdrink, til fisk og salater, pasta eller pizza, hvist kød m.v. Serveres ved 8 - 10 gr. C.

Bedømmelse af vinenDelikat og sprød med en udtalt personlighed. På tungen bryder den ind med en vibrerende friskhed. I næsen mærkes en duft af hindbær og røde bær.

Download teknisk skema.